Werkwijze

Onze werkwijze:

Onze rijlessen duren standaard 50 minuten, het is ook mogelijk om een dubbele les (100 minuten) in te plannen. Dit wordt vaak gedaan richting het einde zodat je in de buurt van het CBR examenritten kan oefenen. 

Daarnaast werken we met een puntensysteem om de voortgang te monitoren, veel leerlingen ervaren dit al zeer prettig. Hierdoor wordt er tijdens de les precies aandacht besteed aan jouw verbeterpunten. Meer over het systeem wordt uitgelegd tijden de intake les. 

Een aantal belangrijke punten op een rijtje: 

  • Je wordt opgehaald en (thuis) gebracht naar de door jou en de instructeur afgesproken plek, dit kan thuis, op school of op je werk zijn. Je spreekt vaak de plek af bij het maken van de afspraak, mocht dit onverwachts veranderen laat dit zo spoedig mogelijk weten, het is dan aan de instructeur om te bepalen of dit haalbaar en mogelijk is. 
  • Ziek of een onvoorziene situatie? Neem dan zou snel mogelijk contact op met de instructeur. 
  • Het kan voorkomen dat de instructeur wat eerder of later is. Mocht het later zijn dan krijg je vaak een telefoontje om dat even te laten weten en wordt de tijd ingehaald. 
  • Ben je zelf te laat, dan wacht de instructeur 5 tot 10 minuten. Deze tijd zal afgaan van je rijles. 
  • Het is belangrijk dat je tijdens iedere rijles een legitimatiebewijs bij je draagt. 
  • Het gebruik van alcohol en drugs voor een rijles is niet toegestaan, hiermee wordt ieders veiligheid in gevaar gebracht. De instructeur is genoodzaakt indien dit wel het geval is de rijles te stoppen. 
  • Je ontvangt van ons een examen datum, hiervoor vragen we je vaak of je rond die periode beschikbaar bent en vaak proberen we dit in overleg te plannen. Voor het kopen en plannen van examens zijn wij afhankelijk van het CBR en de drukte op dat moment. We doen altijd ons best een passende datum te vinden. Er wordt pas een examen gekocht wanneer de (contante) betaling is voldaan. 

Meer vragen?

Heb je meer vragen, bel of mail ons dan.

Direct een afspraak maken!

Contact

Telefonisch bereikbaar:
0614850840
08:00 tot 20:00
Graafseweg 221
5213 AG 's-Hertogenbosch
info@sterre-autorijschool.nl